Några bilder ifrån de senaste dagarna :)

Jag fotade i Slottskogen häromdagen med Micaela och så fotade jag lite i Saltholmen igår. Det kommer bilder på detta nu :)



Några schteeekiga pingviner softade


En liten blomma :) Jag har hört att den är underexponerad men jag gillar den såhär :)


Well, this is a pic by me in Saltholmen änna dåva :) Fan va stressad jag var.... Kom en jävla motorbåt fort som fan och skulle störa lugnet som jag ville fota. Men jag ville vänta tills segelbåten kom till ett bra läge. Som ni ser så han den det:) Någon millisekund efter så blåste motorbåten förbi!


En enligt mig väldigt bra timad bild. Jag mena nu tog jag Cesars övernaturliga krafter på bar järning. Han KAN kasta vatten hur han vill! Själv så ville han helst jämnföra sig med Poseidon.


Och jag avslutar med en bild som vissa sent kommer att glömma. Försök att inte ramla från datastolen nu :)



God natt på er!


Redigerad efter Elza´s råd :)

Detta är den redigerade bilden. Om du tittar ner två inlägg så ser du originalbilden. Kommentera gärna vilken du tycker är finast! :) Eller ääääsch jag lägger in båda. Den nedre och sista är originalet.







Så vad tycks?
 

Nöjd med bilden från idag

Kommentera gärna något. Jag blev faktiskt ganska nöjd idag. Men jag lägger bara upp den bilden jag gillar mest av de jag tog idag. De andra kommer ni få se vid något annat tillfälle.



Vad tycker ni? :)


Fotorunda med Micaela igår.

Det blev en liten runda. Meningen var att vi skulle upp och fota solnedgången från något högt ställe. Men det blev inte riktigt så då det var moln som täckte i princip hela solnedgången. Iaf, vi gick runt och fotade på ett berg och så fotade jag några blommor vid mig.


ISO 200 1/20 F7.1


ISO 200 1/20 F7.1


ISO 200 1/13 F6.3


ISO 100 1/13 F11 


Dåligt väder och upptagen vardag

Dåligt väder och upptagen vardag har gjort att det inte blivit så mycket foton. Idag hade jag planerat att gå ut och fota en liten stund men vädret svek mig. Det blir till att träna istället.





Bilder kommer att komma mer med tiden:) Jag ska också försöka arbeta manuellt vid mycket mer tillfällen då jag fotar. 

Micaela och jag var ute och fotade

Micaela invigde sin nya kameran och fotade stan med mig en stund. Jag har tyvärr inga av hennes bilder men jag tänkte lägga upp lite av resultatet från min del då.













Inga mästerfoton och inga jag är jättenöjd med men jag tänkte ändå visa er resultatet.


Bye




RSS 2.0